Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Borongós szerda vár ránk, csapadékra is van kilátás

Szerdán is marad a felhős, csapadékos időjárás.

...svg content...Fotó: Unsplash/Jose G. Ortega Castro
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A HungaroMet előrejelzése szerint kedden a Nyugat-Dunántúlon döntően borult lesz az ég, másutt a kezdeti közepesen vagy erősen felhős időt követően délutántól borul be dél felől. Délutántól, estétől dél felől egyre többfelé várható eső, zápor, délen néhol zivatar is kialakulhat.

Éjjel sokfelé eshet, de reggelre a déli tájakon megszűnhet a csapadék. Az Alpokalja magasabb részein havazás is lehet. Szerdán nagyrészt borult lesz az ég, de napközben az Alföldön, délutántól pedig már Borsodban is szakadozik, vékonyodik, gomolyosodik a felhőzet. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Egyre inkább csak az ország északi felén valószínű eső, zápor, az északkeleti, keleti megyékben néhol zivatar is lehet. Az északi, északkeleti szelet kedden sokfelé kísérik élénk, helyenként erős lökések, éjszakára a nyugati tájakat leszámítva némileg mérséklődik a légmozgás.

Szerdán az Északi-középhegységet kivéve többfelé megerősödik a nyugatias szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 11, a Nyugat-Dunántúlon 2 és 5 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán a Dunántúlon, Budapest körül és északon 7 és 13, az Alföldön 12 és 19 fok között alakul.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.