Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,14 Ft
Euró
392,42 Ft
Font
458,46 Ft
Bitcoin
61,325 $

Közepesen felhős péntek vár ránk, néhol csapadék is várható

Némi napsütésre ugyan lehet számítani napközben, ám a záporokra is érdemes felkészülni.

Fotó: Unsplash/Chris Barbalis
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A HungaroMet előrejelzése szerint csütörtökön a látási viszonyok mindenütt javulnak, közben megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Főként a Dél-Dunántúlon süthet ki több órára a nap. Délutántól több helyen fordulhat elő gyenge eső, az északkeleti határ közelében vegyes halmazállapotú csapadék is lehet.

Éjjel megszűnik a csapadék, csökken a felhőzet, de keleten foltokban köd képződhet, és ott néhol szitálás, ónos szitálás sem kizárt. Pénteken jellemzően közepesen felhős idő valószínű hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, de a keleti tájakon több lesz a felhő. Északkeleten néhol záporos csapadék előfordulhat. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Csütörtök délutántól péntek délutánig az északnyugati szél a Tiszától nyugatra élénk, olykor erős lesz, péntek estére azonban gyorsan mérséklődik, és délnyugatira fordul a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet döntően -3 és +2 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken általában 5 és 9 fok között várható.