Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Csak pár gomolyfelhő zavarhatja meg a napsütést pénteken, akár 25 fok is lehet

Csapadékra sincs kilátás, csodás időnk lesz pénteken.

Fotó: Unsplash/Tim Marshall
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A HungaroMet előrejelzése szerint az átmenetileg napos, gomolyfelhős időt délnyugat felől erősen megnövekvő felhőzet váltja, mely estére már szinte országszerte beborítja az eget. Napközben az Északi-középhegység térségében nem zárható ki zápor, zivatar kialakulása, majd késő délutántól, estétől ismét több helyen, nagyobb eséllyel hazánk északi felében várható eső, záporeső, helyenként az ég is megdörrenhet.

Az éjszaka második felében megszűnik a csapadék, felszakad a felhőzet, és kiderül az ég. Péntek napközben átmenetileg megnövekedhet a gomoly- és fátyolfelhőzet, de emellett is legalább több órára kisüt a nap. Csapadék nem valószínű. A délnyugati, nyugati szelet sokfelé kísérik erős, csütörtökön több helyen, pénteken főként az Északnyugat-Dunántúlon viharos lökések. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Hajnalra átmenetileg veszít erejéből a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 4 és 9 fok között alakul, de a tartósabban derült és szélcsendes hidegre hajlamos helyeken ennél alacsonyabb értéket is mérhetünk. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 18 és 25 fok között várható.