Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Felhőszakadásra és verőfényes napsütésre is van kilátás kedden

Változékony idő vár ránk kedden.

...svg content...Fotó: Unsplash/Basil Smith
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A HungaroMet előrejelzése szerint hétfőn és kedden is a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható, éjszakára nagyrészt kiderül az ég. Hajnalra a nyugati határvidéken néhol pára-, ködfolt képződhet.

Hétfőn, illetve kedden a keleti országrészben csak néhol lehet zápor, zivatar. Ugyanakkor kedden a Nyugat-Dunántúlon szórványosan kell záporra, akár felhőszakadással kísért zivatarra is számítani. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

A szél hétfőn csak kevés helyen lehet élénk, viszont kedden a Dunántúlon északira, északnyugatira forduló szél megerősödik, zivatarok mentén akár viharos lökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 15 fok között alakul, de az északi völgyekben ennél hidegebb lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 23 és 29 fok között valószínű, a nyugati határvidéken lesz a hűvösebb.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Listán azok a repülőutak, ahol a legnagyobb eséllyel kell turbulenciával számolni

A 2023-as utazási adatokat elemezve állapították meg, várhatóan melyek lesznek idén azok a repülőutak, ahol nagy eséllyel tapasztalhatnak az utasok turbulenciát.