Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Ilyen cudar idő vár ránk kedden

Csapadék sem kizárt, ráadásul szinte ugyanolyan hőmérséklet lehet napközben, mint éjszaka.

...svg content...Fotó: Unsplash/Chris Barbalis
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A HungaroMet előrejelzése szerint hétfőn az ország déli felén napos marad az idő, északabbra azonban változó vastagságú felhőzet zavarhatja időszakosan a napsütést. A délután folyamán az északnyugati, északi részekre frontális felhőzet érkezik, ott már előfordulhatnak záporok, néhol (északkeleten akár heves) zivatar is kialakulhat.

Éjszaka a front felhőzete tovább terjeszkedik dél felé, az ország északnyugati, északi harmadán-felén egyre több helyen várható eső, zápor. Kedden borult lesz az ég, de a déli, délkeleti tájakon még kisüt a nap az erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Ott főleg záporok, másutt eső valószínű, többfelé és nagyobb mennyiségű csapadék a Nyugat-Dunántúlon lesz. Hétfőn az ország délkeleti felén olykor erős lesz a délnyugati szél, záporok, zivatarok környezetében átmenetileg akár viharossá is fokozódhat a légmozgás.

Kedden az északnyugatira forduló szelet a front mentén erős, viharos széllökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden általában 8 és 14 fok között alakul, de a délkeleti tájakon a déli órákra 20 fok fölé is emelkedhet a hőmérséklet. Ezt követően ott is folyamatosan hűlni fog a levegő.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.