Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,896 $

Sok napsütésre számíthatunk hétfőn, csapadékra sincs kilátás

Határozottan kellemes, napos idő vár ránk a hét első napján.

Fotó: Depositphotos
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A HungaroMet előrejelzése szerint az ország túlnyomó részén derült vagy gyengén felhős lesz az ég, csupán a keleti határ közelében lehetnek estig felhősebb körzetek, illetve időszakok. Éjszaka párássá válik a levegő, köd, illetve alacsonyszintű felhőzet is képződhet, mely hétfőn napközben fokozatosan feloszlik, és általában sok napsütésre számíthatunk.

Csapadék nem várható. Vasárnap északkeleten, hétfőn a Kisalföld térségében élénkülhet meg időnként a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -1 és -6 fok között alakul, de a hidegre érzékeny helyeken ennél több fokkal alacsonyabb értéket is mérhetünk. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn általában 4 és 9 fok között valószínű.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.

Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Demokratikus Koalíció „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal és Orbán Viktor arcképével indított plakátkampányt, amelyről a Momentum elnöke is elmondta a véleményét.