Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

Ilyen idő vár ránk hétfőn

Van, ahol nem is lesz sokkal melegebb 0 foknál hétfőn.

Fotó: Depositphotos
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint túlnyomóan erősen felhős vagy borult idő várható, napnyugta után egyre nagyobb területen romlanak a látási viszonyok, majd hétfőn napközben a legtöbb helyen feloszlik a pára, köd.

Az Északi-középhegységben havazást, másutt egyre inkább esőt okozó gyengülő csapadékzóna vasárnap estére a keleti határt is elhagyja. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Az éjszaka második felében az északi tájakon újból lehet helyenként csapadék: elsősorban eső, Borsodban és a hegyekben hó, de a főváros, a Dunakanyar és az Északi-középhegység más részein néhol átmeneti gyenge ónos eső sem zárható ki.

Napközben szórványosan valószínű időszakos eső, zápor. A délies szél hajnaltól előbb az Észak-Dunántúlon, majd hétfőn már egyre több helyen élénkül meg.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -5 és +1 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 0 és +9 fok között várható, az Északi-középhegységben lesz a leghidegebb.