Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,20 Ft
Euró
394,99 Ft
Font
467,35 Ft
Bitcoin
68,333 $

Változékony időnk lesz az első nyári hétvégén

A napsütés mellett több helyen valószínű zápor és zivatar a hétvége folyamán.

...svg content...Fotó: Unsplahs/NATHAN MULLET
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A HungaroMet előrejelzése szerint péntek hajnaltól a déli országrészben, majd napközben másutt is, és akár több hullámban számíthatunk záporra, zivatarra, délnyugaton heves zivatar is lehet, emellett több órára kisüt a nap. Pénteken nagy területen megélénkül a délies szél, zivatar környékén erős vagy viharos széllökések is előfordulhat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 22 és 29 fok között valószínű, nyugatról kelet, délkelet felé haladva mérhetjük a magasabb értékeket.

Szombaton az erőteljes gomolyfelhő-képződés, illetve a fátyolfelhők mellett sok napsütésre számíthatunk. Több helyen kialakul záporeső, zivatar. Felhőszakadás, jégeső is előfordul. Sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik a déli, később a nyugati szél. Zivatarban viharos lökések is lehetnek. A hajnali 10, 17 fokról 22 és 28 fok közé melegszik fel a levegő.

Vasárnap a gomoly- és fátyolfelhők mellett sok napsütésben lesz részünk. Csak néhol valószínű zápor, zivatar. Többfelé megélénkül, helyenként megerősödik a délnyugati, nyugati szél. A minimum-hőmérséklet 8, 15, a csúcsérték 23, 29 fok között várható.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.