Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Hosszú Katinka kislánya már ismerkedik a medencével

Nem kizárt, hogy Hosszú Katinka kislányából is bajnok lesz, akár olimpiai, mert igen erős géneket örökölhetett.

Fotó: A későbbi negyedik helyezett Hosszú Katinka a női 400 méteres vegyesúszás döntőjében a vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2022. június 25-én. MTI/Kovács Tamás
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Hosszú Katinka keményen készül a párizsi olimpiára, hiába vannak páran, akik már most leírták az esélyeit. Nyilván a korábbi olimpia és a kihagyás után nem ő a favorit, de ha valaki, akkor Katinka okozhat komoly meglepetést. Kérdés, mennyire lenne meglepetés egy érem a részéről, hiszen egy legendáról beszélünk.

Azok sincsenek kevesen, akik biztosak voltak abban, hogy Katinka a terhessége miatt visszavonul. Nem így lett, mert még mindig szereti az úszást, és kész történelmet íni a visszatérésével, akárcsak a szintén olimpiai bajnok Milák Kristóf, aki hosszú idő után megtörte a csendet. Mindkét bajnokunkra nagyon kíváncsiak vagyunk, vajon mire lesznek képesek ezen a nyáron az olimpián. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Katinkát is nagy figyelem fogja övezni, és az őt kritizálók, leírók csak még inkább motiválhatják. Rendkívül fitten kezdheti meg az olimpiát, de addig még van ideje olyan formába lendülni, hogy komoly ellenfélként ugorjon medencébe az aranyéremért. Nem lehet más terve egy olyan bajnoknak, mint ő, ez nem is kérdés.

Noha elsősorban már édesanya, az úszás szerelmese maradt, és Párizs lehet az a nagy dobás, ami által csak még kerekebbé válhat a pályafutása. Ebben az időszakban pláne nem adnak ki részeredményeket az időkről, ugyanakkor nem kizárt, hogy Katinka már most olyasvalamire képes, amire sokan nem számítanak.

Hosszú már a kislányának is megmutatta a medencét, és Kamília láthatóan érdeklődést mutat a víz iránt. Pár év múlva már tisztább képet kaphatunk arról, milyen irányba indulhat el, és szép történet lenne, ha Katinka lenne az edzője, majd közösen nyernének címeket, amire ugyancsak meg lehet az esély.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.

Eljött a nagy nap, élőben adja a tv a Barcelona-PSG meccset

A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek visszavágója következik, amiket élőben közvetít a televízió, melyekre milliók kíváncsiak, szerte a világon.