Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,44 Ft
Euró
392,16 Ft
Font
457,89 Ft
Bitcoin
60,988 $

HONOR Magic6 Pro: a készülék, ami még a sztratoszférában is működik

A cím nagyon is komoly, ugyanis a készüléket ténylegesen tesztelték az igen zord körülmények között, és tökéletesen vizsgázott.

Fotó: HONOR
Mobil

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az idei MWC-n mutatják be a vadonatúj HONOR Magic6 Pro-t, a nagy debütálásig azonban több elképesztően extrém teszten esik át a készülék: földön és levegőben egyaránt. A kihívások során kiderült, hogy a legújabb innovatív technológiával készült, második generációs szilícium-szén akkumulátor még rendkívül alacsony hőmérsékleten is kiválóan teljesít.

Az pedig egyértelmű, hogy ha a sztratoszférában jól üzemel az eszköz, akkor az olyan hideg túrákon is, mint a síelés vagy hegymászás is remekelni fog. Az alábbi lenyűgöző videón is jól látható, hogy a HONOR Magic6 Pro hibátlanul működik még a sztratoszférában is: Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

De ha ez nem lenne elég, mutatunk még ennél is meredekebb tesztet: a PhoneBuff egy nem kevesebb, mint mínusz 20 fokos (!) laboratóriumi tesztnek, sőt, inkább kihívásnak vetette alá a HONOR Magic6 Pro készüléket, ezzel együtt pedig a benne működő második generációs szilícium-szén akkumulátort, mely ezúttal is parádésan teljesített:

A HONOR a telefongyártók közül elsőként tanulmányozta mélyrehatóan a szilícium alapú negatív elektróda anyagát, és emelte magasabb szintre az energiasűrűséget és a gyors töltést, és elkészítette az első olyan önálló chipkészlettel ellátott akkumulátort, amely tovább növeli teljesítményét minden szituációban, különösen alacsony hőmérsékleten, például -20 ℃-on. Ezzel felülmúlja a Samsung Galaxy S24 Ultra teljesítményét is.