Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

Holttestre bukkantak a Lufthansa egyik repülőjének futóművében egy repülőtéren

A holttestet a Lufthansa Teheránból érkező repülőgépének futóművében találták meg a frankfurti repülőtéren.

...svg content...Fotó: Unsplash/Nick Herasimenka
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Reuters a Bild német napilap jelentése nyomán számolt be arról, hogy a Lufthansa Teheránból a frankfurti repülőtérre csütörtökön érkezett repülőgépének futóművében egy holttestre bukkantak.

A dolgozók azt követően tették a felfedezést, hogy az LH 601-es járat utasai leszálltak a gépről, az A340-es típusú repülőgépet pedig egy hangárba szállították karbantartás céljából. Soron kívül Vitézy Dávid: nem lesz örökké miniszter Lázár János

A Reuters megkereste az ügyben a Lufthansát és a szövetségi rendőrséget is, ám egyelőre nem kívántak nyilatkozni, ahogyan a frankfurti rendőrség sem.

Egyelőre nem tudni további részleteket az ügyben, ám a holttestre akkor bukkantak rá, amikor Iránban már több mint egy hónapja tartanak a tüntetések, melyek azt követően robbantak ki, hogy egy 22 éves kurd nőt őrizetbe vett az erkölcsrendészet, amiért „nem megfelelően viselte a hidzsábot”, majd az őrizetben életét vesztette a brutális verést követően.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt