Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

Házi kedvencként tartott farkas-kutya hibrid ölt meg egy 3 hónapos kisfiút

A család háziállata egy hibrid állat volt, mely a házaspár 3 hónapos gyermekének halálát okozta.

Fotó: Unsplash/Aldo Houtkamp
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Az AP a helyi hatóságok közlése nyomán számolt be arról, hogy egy 3 hónapos kisfiú életét vesztette, miután a család farkas-kutya hibrid házi kedvence megharapta. Szülei próbálták megmenteni gyermeküket, s amikor a mentők kiérkeztek a chelsea-i lakóházhoz, a kisfiú még életben volt.

A kisfiút azonnal a Grandview Medical Centerbe szállították, ám nem sokkal később halottnak nyilvánították. A Shelby megyei seriff hivatala megosztotta, az állatot elaltatták, majd az auburn-i Alabama állami diagnosztikai laboratóriumba szállították további vizsgálatokra. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Lina Evans Shelby megyei halottkém elmondta, a család és a nyomozók is tisztában voltak a kutya származásával, s megerősítette, felmenői között farkas is volt.

A szörnyű tragédia nyomán a Nemzetközi Farkasközpont egy online figyelmeztetést tett közzé, hangsúlyozva, hogy genetikájuk miatt hatalmas kihívást jelent az ilyen hibridek gondozása, s mivel viselkedésük következetlen és kiszámíthatatlan, komoly biztonsági kockázatot jelentenek az emberre nézve.