Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,77 Ft
Euró
397,54 Ft
Font
470,44 Ft
Bitcoin
63,876 $

Hatalmas tűzvészben pusztult el közel 1000 állat egy híres bangkoki piacon

Mintegy 1000 állat, s közel 100 üzlet vált a tűz martalékává.

...svg content...Fotó: EPA/NARONG SANGNAK
Ázsia

Borbély Fanni

Szerkesztő

A helyi hatóságok beszámolója szerint mintegy 1000 állat, köztük madarak, kutyák, macskák, kígyók, patkányok, pitonok és gekkók pusztultak el egy hatalmas tűzvészben a ketreceikben egy népszerű bangkoki piacon. A hatóságok keddi közlése szerint a tüzet egy elektromos rövidzárlat okozta.

Egyelőre nem érkezett jelentés személyi sérülésről, vagy áldozatokról. Az incidens miatt a hatóságok ismét felszólították a hatóságokat, hogy zárják be a kisállat-zónát, melynek bezárását már régóta sürgetik, amiért az eladók az állatok nagyon rossz körülmények között tartják. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Ez pedig magas megbetegedési és halálozási arányhoz vezetett. Ugyanakkor egészen eddig szóba sem került a tényleges bezárás, mivel ez Thaiföld legnagyobb és legismertebb hétvégi piaca is: csak hétvégente közel 200 ezer turistát vonz.

A tűz az előzetes vizsgálat szerint a mintegy 1400 négyzetméteren elterülő kisállat-zóna 118 üzletének nagy részét megrongálta.

Amikor a BBC kedd délután megérkezett a piacra, a boltok tulajdonosai sorban álltak, hogy bejelentsék kártérítési igényüket. Néhányan közülük zavartnak tűntek, többen sírtak.

12 évesek megpofozták, a földre térdeltették, majd ellopták egy kisfiú focilabdáját Kispesten

A gyermek azt hitte, játszani szeretnének vele, ám kiderült, bántalmazás céljával közelítették meg a focipályán.