Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,69 Ft
Euró
393,73 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
66,506 $

Három áldozatot követelő helikopter-baleset történt a Svájci-Alpokban

Három halálos áldozatot és három sérültet követelt a Petit Combin hegyen történt helikopterbaleset.

Fotó: Unsplash/Valentin Kremer
Európa

Kiss László

Szerkesztő

Wallis kanton rendőrségének közleménye szerint a B3 típusú helikopter, amelynek fedélzetén egy pilóta, egy túravezető és négy síelő utas tartózkodott a 3668 méter magasan fekvő Petit Combin csúcsának közelében lévő leszállóhelyen zuhant le. Az incidens okát, amelynek következtében a repülőgép lecsúszott az északi lejtőn, jelenleg vizsgálják. Közvetlenül a baleset után hét helikoptert küldtek a helyszínre, hogy segítsék a mentési munkálatokat.

A sérültek közül kettőt azonnal elláttak és légi úton kórházba szállítottak, egy harmadik személyt pedig később mentettek ki a rendőrség közleménye szerint. A rendőrség azt is megerősítette, hogy a repülőgép másik három utasát sajnos holtan találták. Az eset alig egy nappal azt követően történt, hogy a szintén svájci Zermatt közelében hárman vesztették életüket egy lavina következtében. Soron kívül Helyszíni fotókon a Vácnál történt baleset, teljes útzár az M2-es autóúton

Csalás miatt folyik nyomozás az Exit Travel ellen, egy dühös ügyfél festékszóróval üzent a cégnek

Az Exit Travel dunaszerdahelyi irodájának ablakát dekorálta ki valaki egy egyértelmű üzenettel.

Érkezik egy újítás a Chrome-ba, sokan szeretni fogják

Számos fejlesztést kapott a böngésző az elmúlt időszakban, és most egy újabb, az időnként szinte mindenki által használt PDF-ek aláírásával kapcsolatos funkció bevezetése is várható.