Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,05 Ft
Euró
392,76 Ft
Font
458,39 Ft
Bitcoin
61,279 $

Három ember vesztette életét egy svájci lavinában

A tragédia a svájci Zermatt üdülőhely közelében történt.

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP a helyi rendőrség közlése nyomán számolt be arról, hogy egy amerikai tinédzser és két másik ember életét vesztette egy lavinában a svájci Zermatt üdülőhely közelében. Megjegyezték, egy embert súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak.

A lavina hétfőn délután 2 óra körül indult pusztító útjára a Riffelberg egy pályán kívüli részén, az üdülőhely felett és a híres Matterhorn-csúcs alatt. A mentők három holttestet emeltek ki a hó alól, s egy súlyos sérüléseket szenvedett 20 éves svájci férfit. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

Az áldozatok között volt egy 15 éves amerikai fiú, valamint egy férfi és egy nő voltak, akiket egyelőre nem sikerült azonosítani. További részleteket nem közöltek, csupán annyit, hogy vizsgálják az esetet.

Kiesett a Manchester City és az Arsenal a Bajnokok Ligájából

Az Arsenal már a rendes játékidőn belül kiesett a Bajnokok Ligájából a Bayern München ellen, addig a Manchester City és a Real Madrid hosszabbítást játszott.

Akár háromszor annyit is kereshet egy másodosztályú focista, mint az átlag magyar

Révész Bálint szerint jelenleg 2 millió forint a plafon, de az átlag 600 ezer és 1,3 millió között keres. Ha pedig a csapat jól teljesít, erre különböző bónuszok is rájönnek.