Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

Pár nap alatt három hajléktalant és egy családapát is meggyilkolt Los Angelesben

Sorra gyilkolta a magatehetetlen hajléktalanokat, majd megpróbált kirabolni egy garázst, ahol egy kétgyermekes családapát is agyonlőtt.

Fotó: Depositphotos
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Los Angeles-i rendőrség közlése szerint a 33 éves Jerrid Joseph Powellt azzal gyanúsítják, hogy Los Angelesben néhány nap alatt három hajléktalan embert ölt meg, valamint Nicholas Simbolon kétgyermekes családapát, akit a garázsában lőtt agyon.

A férfi már őrizetben van: a héten őt azonosították a hajléktalanok elleni gyilkosságok gyanúsítottjaként, miután a kaliforniai San Dimasban egy otthonban elkövetett rablás kapcsán letartóztatták. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

A Sky News jelentése szerint Powellt nevezték meg a november 26. és 29. között három hajléktalan férfi, valamint a kétgyermekes családapa meggyilkolásának fő gyanúsítottjaként.

Michel Moore, Los Angeles rendőrfőnöke megosztotta, a férfit az autója alapján sikerült azonosítani, miután számos biztonsági kamerás felvételen látható volt, ahogy a keddi, a családapa elleni gyilkosság idején készült felvételeken is.

Az autóban talált kézifegyver szintén megegyezik azzal a fegyverrel, amelyet a hajléktalangyilkosságok során használtak, melyek a város két nagy területén, különböző helyszíneken történtek. Moore azt is elárulta, hogy az egyik hajléktalant „brutálisan és kegyetlenül” ölték meg, miközben egy kanapén aludt, a másik egy falnak támaszkodva, míg a harmadik a járdán aludt.