Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

Hamarosan Xboxra is érkezik egy fantasztikus PlayStation-exkluzív játék

Már megkapta a besorolást, így hamarosan az xboxosok is átélhetik a mesés élményt a gyönyörű játékban.

...svg content...Fotó: Unsplash/Ember Lab
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Hamarosan az xboxosok számára is elérhetővé válhat a Kena: Bridge of Spirits! Noha hivatalos bejelentés még nem történt, már megjelent a PlayStation-exkluzív játék Xbox ESRB-besorolása, ami arra utal, hogy rövidesen Xbox Series X|S konzolokon is elérhető lesz.

A Kena: Bridge of Spirits – Deluxe Edition Xbox Series X|S jelenleg az ESRB oldalán a nemrég besorolt játékok listájának élén áll. A játék 2021-es megjelenésekor PlayStation konzolra időzített exkluzivitás volt, de úgy tűnik, ennek az exkluzivitásnak hamarosan vége lehet. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

A Kena: Bridge of Spirits egy gyönyörű akció-kalandjáték, mely Kenáról szól, aki fiatal Spirit Guide-ként szellemekkel száll szembe, hogy megtalálja a Mountain Shrine-t. Útja dorán tündéri lények, a Rotok segítik őt, akik nevük ellenére valójában nagyon aranyos és segítőkész apróságok.

Kena-ként az egyik fő feladatunk az, hogy minél több Rotot gyűjtsünk össze, akik képességeikkel segíthetnek nekünk visszafordítani az erdei világ összeomlását.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.