Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

Halálra gázolt egy gyermeket és egy nőt a vonat Debrecen és Apafa között

Az éjjeli gázolásban nem egy, hanem két személy vesztette életét, és az egyik áldozat még kiskorú volt.

...svg content...Fotó: Unsplash
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, kedd éjszaka vonatgázolás történt Debrecen és Apafa között. Akkor még nem lehetett tudni, hogy van-e áldozata a balesetnek, illetve pontosan mi történt az érintett vasútvonalon. Azóta kiderült, hogy ketten is életüket vesztették a gázolásban, nem lehetett rajtuk segíteni.

A haon.hu azt írja, a baleset során ketten meghaltak, akik közül az egyik személy még gyermek volt. A gyerek mellett egy 50 év körüli nő sérült meg olyan súlyosan, hogy a helyszínen szintén életét vesztette. Egyelőre nem ismertek a részletek, hogyan is történt a gázolás, miért tartózkodott olyan későn arrafelé a gyermek és a nő.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt

Vitézy Dávid: nem lesz örökké miniszter Lázár János

Az LMP jelöltje szerint biztosan nem ő nyerné meg a „ki van a legjobban Lázár Jánossal” versenyt, de azt gondolja, hogy a politikus Budapest-ellenes politikája visszaüthet.