Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Legkevesebb 10 ember meghalt egy autóbalesetben Indiában

Legkedvesebb 10 ember halt meg abban az autóbalesetben Indiában, ami szerdán történt egy gyorsforgalmi úton.

...svg content...Fotó: Unsplash/Aman Chaturvedi
Ázsia

Hujber Dávid

Szerkesztő

Legkedvesebb 10 ember haláláról tudni, akik nem élték túl a szörnyű balesetet Indiában. A balesetet szenvedett SUV-ban mindenki életét vesztette, akik Vadodarából Ahmedabadba tartottak, amikor nekimentek egy álló teherautónak.

Nyolc ember a helyszínen elhunyt, rajtuk már ott nem lehetett segíteni, míg két másik sérült kórházba szállítás közben halt meg. Egy 93 kilométer hosszú gyorsforgalmi úton történt a halálos baleset, ami hatalmas forgalmat generált az érintett szakaszon. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az NDTV azt írja, a teherautó valamilyen műszaki probléma miatt állt meg a gyorsforgalmi út baloldali sávjában, majd jött a SUV, aminek a vezetője már nem tudott időben megállni, és nagyobb sebességgel belerohant az álló járműbe.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.