Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Újabb munkás vesztette életét Olaszországban, szeptemberben ment volna nyugdíjba

Ezúttal az új nápolyi metróvonal ásatásai során történt halálos munkabaleset Olaszországban, ami az utóbbi időszakban nem az első.

...svg content...Fotó: Unsplash/Mark König
Európa

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt időszakban több halálos munkabaleset is történt Olaszországban, ami aggasztó. Legutóbb az új nápolyi metróvonal ásatásai során halt meg egy ember, két másik pedig súlyosan megsérült. Az ANSA beszámolója szerint az áldozat egy 63 éves férfi, aki szeptemberben ment volna nyugdíjba.

Egy 54 éves munkás pedig agyrázkódást szenvedett és eszméletlen állapotban találtak rá. A másik sérült 59 éves, aki sokkos állapotba került, és súlyos zúzódásokat szenvedett a lábán, szintén kórházban ápolják. A baleset körülményeit még vizsgálják, keresik a felelősöket, de az idősebb munkás életét már senki és semmi nem adhatja vissza. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A szakszervezetek tiltakozni kezdtek az elmúlt időszakban tapasztalt sorozatos halálos munkahelyi balesetek miatt. A hónap elején öt ember vesztette életét, miután mérgező gázt lélegeztek be egy Palermo melletti csatornahálózatban, heten pedig egy vízerőműben bekövetkezett detonációban haltak meg a múlt hónapban Bologna mellett.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.