Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,24 Ft
Euró
386,55 Ft
Font
454,27 Ft
Bitcoin
69,484 $

Halálos munkabaleset történt egy vágsellyei üzemben

A vágsellyei Duslo vegyi üzemben történt a tragédia.

...svg content...Fotó: Liner.hu
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Halálos munkabaleset történt a Szlovákiában található vágsellyei Duslo vegyi üzemben, egy 61 éves férfi életét vesztette. A Paraméter a Čas.sk értesülései nyomán számolt be arról, hogy a tragédia hétfő kora reggel történt az üzem területén.

Az áldozat, Jozef épp a gőzvezetékeket ellenőrizte, amikor a vashídon haladva valószínűleg nem vette észre, hogy egy fémrács hiányzott. A férfi ennek következtében átesett a lyukon, majd mintegy 6 és fél métert zuhanva a betonra esett. Soron kívül Vörös szuperóriás csillag szomszédságában csodálhatjuk meg a holnapi teliholdat

Beszámolók szerint a zuhanást követően Jozef még képes volt kommunikálni, s lábfájdalmakra panaszkodott. Petra Klimešová mentőszóvivő megosztotta, a férfit törzs- és medencesérüléssel, valamint gerincsérülés gyanújával szállították a nyitrai kórházba, ám állapota olyan súlyos volt, hogy a kórházba szállítását követően életét vesztette.

A szlovák rendőrség halálokozás ügyében indított eljárást, ezzel párhuzamosan pedig a munkaügyi felügyelőség is vizsgálatot indított a férfi halálának ügyében.

Megtalálhatták az allergia ellenszerét, saját immunrendszerünk lehet a kulcs

Százmilliók küzdenek a kellemetlen tünetekkel, most két kutatócsoport is új eredményekkel kecsegtet.