18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

11 ember meghalt egy iskolabusz-balesetben Indonéziában

Tragikus iskolabusz-baleset történt Indonéziában, ami eddig legkevesebb 11 ember életébe került.

...svg content...Fotó: Unsplash/Syahril Fadillah
Ázsia

Hujber Dávid

Szerkesztő

Legkevesebb 11 ember meghalt abban az iskolabusz-balesetben, ami Indonéziában történt ezen a hétvégén. Több tucatnyi sérültről tudni, így lehetséges, hogy tovább nőhet az áldozatok száma, akiket jelenleg kórházban ápolnak a tragikus incidens után.

Egy középiskolásokat szállító busz szenvedett balesetet, mialatt a járműben több mint 60 diák és tanár foglalt helyet. Egy népszerű turisztikai helyre, Lembangba tartottak Depok városából, amikor megtörtént a tragédia szombaton 18 óra 48 perckor. Ez volt az a pillanat, amikor többen szinte azonnal életüket vesztették az összeroncsolódott buszban. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

A végzős diákok épp ünnepeltek és az iskolai kirándulásokra tartottak, amikor a busz hirtelen elvesztette az uralmát, balra billent, majd nekiütközött egy autónak és három motornak. A CNA azt írja, hogy az áldozatok közül kilencen diákok, egy pedig tanár, rajtuk már nem lehetett segíteni, olyan súlyosak voltak a sérüléseik.

A balesetben egy motoros is életét vesztette, 13-an súlyosan, 40-en könnyebben sérültek. Ezekben a pillanatokban is zajlanak a vizsgálatok, hogy kiderítsék, mi történt pontosan, de a helyi közlekedési rendőrség főnöke azt gyanítja, hogy fékhiba okozhatta a tragédiát. Biztos választ csak a vizsgálat lezárultával tudnak adni a hatóságok, akik szintén részvétüket fejezték ki a hozzátartozóknak.

Egész Indonéziát megrázta a hír, ami még tragikusabb, hogy diákok, fiatalok vesztették életüket, akik csak ünnepeltek, és még előttük az állt az élet. Később újabb hivatalos információk várhatóak az elmúlt időszak egyik legborzasztóbb halálos balesetről, annak pontos körülményeiről.