Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,17 Ft
Font
468,63 Ft
Bitcoin
65,567 $

Hét családtag halt meg egy indiai buszbalesetben

Újabb szörnyű tragédia történt Indiában, ahol rendszeresek az ehhez hasonló súlyos, halálos balesetek.

...svg content...Fotó: Unsplash/vishu
Ázsia

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy minibusz több mint 30 családtagot szállított Indiában, akik épp zarándoklatra tartottak. Az emberekkel teli busz egy kamionnal ütközött össze pénteken az autópályán, melynek következtében hét ember életét vesztette, rajtuk már nem lehetett segíteni, olyan súlyos sérüléseket szenvedtek.

Szemtanúk szerint akkor történt a baleset, amikor a busz előtt haladó kamion hirtelen rálépett a fékre. A busz vezetője már nem tudta időben megállítani a járművet, és hátulról nekiütközött a kamionnak, melynek következtében a jármű teljesen összeroncsolódott. Az NDTV azt írja, a kamion előtt hirtelen kanyarodni kezdett egy autó egy benzinkútnál, majd a teherautó vezetője hirtelen rálépett a fékre, hogy elkerülje az ütközést. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Három családtag már a helyszínen meghalt, nem lehetett kórházba szállítani őket, további négy sérült pedig a kórházban hunyt el. Több mint 20 embert ápolnak súlyos sérülésekkel a közeli kórházakban, így lehetséges, hogy tovább nőhet az áldozatok száma. A rendőrség beszámolója szerint a teherautó sofőrje elmenekült a helyszínről, de a kamiont már lefoglalták.