18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Két kiskorút késeltek halálra az utcán Angliában

Eddig két embert tartóztattak le az üggyel kapcsolatban: egy 44 éves férfit és egy 15 éves fiút.

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

Vasárnap éjjel az utcán késeltek meg két fiatalt Bristolban. A Mirror beszámolója szerint az incidens a város Knowle West negyedében történt, a két áldozat egy 15 éves és egy 16 éves fiú volt. A késelés indítékáról, előzményeiről nincs információ, azt viszont a hatóságok megerősítették, hogy a támadók többen voltak, s autóval menekültek el a helyszínről.

A két fiú szúrt sebekkel került kórházba, sajnos azonban már nem tudták megmenteni az életüket, hajnalban mindketten elhunytak. A rendőrség azt is megosztotta, hogy kollégáik 23:20-kor értek a helyszínre, később pedig két embert tartóztattak le az üggyel kapcsolatban: egy 44 éves férfit és egy 15 éves fiút, valamint lefoglaltak egy járművet. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

„Ez egy hihetetlenül megrázó és tragikus eset, amelyben két fiatal fiú, akik előtt még ott állt az egész élet, sajnálatos módon életét vesztette. Gondolataink a családjukkal vannak ebben a kétségtelenül nagyon nehéz időszakban. Az elhunytak hozzátartozói mellé speciális családi kapcsolattartókat rendeltek ki, hogy támogatást nyújtsanak nekik, és folyamatosan tájékoztassák őket a nyomozásról” – nyilatkozta Mark Runacres, Bristol rendőrparancsnoka.

A helyiek pedig elmondták, hogy a történtek miatt félnek és nem érzik magukat biztonságban. Egy férfi, aki a neve elhallgatását kérte, úgy fogalmazott: „Két gyerekem van. A lányom 23, a fiam 15 éves. Mégis mit kellene éreznem apaként? Őszintén szólva félek, és egyáltalán nem érzem magam itt biztonságban a gyerekeimmel”.

Egy másik lakos arról mesélt, hogyan tartotta az egyik áldozatot az ölében, amíg a mentők kiérkezésére vártak: „Maradj velünk, már úton van a segítség – ezt mondtam neki”. Hozzátette, később megemlékezést szerveztek a Newquay Roadon, ahol legalább 150 ember jelent meg. Tucatnyi virágot hagytak ott, gyertyákat gyújtottak, és egyperces csenddel emlékeztek az áldozatokra.

Több mint negyven percig lógott a levegőben egy kamionsofőr egy baleset után

A csodával határos szerencsének köszönheti az életét a jármű sofőrje.