18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Meggyilkolta terhes barátnőjét és három gyermekét, majd a börtönben szétverte rabtársa koponyáját

Sokkoló brutalitásról jelentett a börtön.

...svg content...Fotó: Unsplash/Tom Blackout
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a szörnyetegként és a pizsamapartis gyilkosként is ismert Damien Bendallt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték állapotos élettársa, Terri Harris, valamint gyermekei, a 13 éves John Paul Bennett és a 11 éves Lacey Bennett, valamint barátnője, a 11 éves Connie Gent brutális meggyilkolásáért.

A 33 éves férfi azt is beismerte, hogy a brutális gyilkosságok napján, 2021. szeptember 19-én a Sheffield melletti Killamarshban lévő házban megerőszakolta a kis Laceyt. Most pedig kiderült, hogy a börtönben olyan brutálisan bántalmazta egyik rabtársát, hogy betört a koponyája, jelenleg pedig az életéért küzd. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

A Sun értesülései szerint az áldozatot „háromszor vagy négyszer” fejbe vágták, s olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nagy valószínűséggel nem éli túl. A támadás állítólag a durhami Frankland börtönben történt pénteken.

Helyi beszámolók szerint a sokkoló és borzalmas támadás még a börtönőröket és az orvosokat is sokkolta. A rendőrség gyilkossági kísérletként vagy gyilkosságként fogja vizsgálni az esetet, attól függően, hogy az áldozat túléli-e. Úgy tudni, hogy Bendallt azóta egy elkülönítő egységbe helyezték, távol a többi rabtól.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.