Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,31 Ft
Euró
396,87 Ft
Font
471,17 Ft
Bitcoin
66,866 $

Gyerekek oldották ki tehervagonok fékberendezését Nyíregyházán, elfogták őket

Kiderült, hogy egy 11 éves és egy 15 éves fiatal az elkövető, akik rendkívül veszélyes játékot játszottak a vagonok között.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Tilos a vasúti pálya közelébe menni, mert az életveszélyes, és noha ott vannak a súlyos, tragikus példák, a fiatalok egy része nem tanul belőlük. Kiderült ugyanis, hogy május 18-án egy 11 éves tiszaeszlári és egy 15 éves nyíregyházi gyerek felmászott egy nyíregyházi állomáson várakozó tehervonatra.

Ez már önmagában életveszélyes volt, majd több vagonon is kioldották az üzemi fékberendezését, aminek következtében a vasúti kocsik kerekei izzani kezdtek. „Amint a mozdonyvezető észlelte a hibát, azonnal megállította a járműszerelvényt, még mielőtt tragédia történhetett volna.” – írja a rendőrség a közleményében. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

„A rendőrségre érkezett bejelentést követően a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, és rövid időn, mintegy 4 órán belül azonosították és elfogták azt a két fiút, akik gyanúsítotti kihallgatásuk alatt beismerték a tettüket.”

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.