Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Sok gyerek került kórházba szilveszterkor alkoholmérgezés miatt

A mentők pontosan tudták, hogy minden bizonnyal idén szilveszterkor is lesznek gyerekek, akik alkoholt fognak inni, és átlépnek egy határt.

...svg content...Fotó: Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a pilisvörösvári szűrőbuszos tesztelés sajtótájékoztatóján 2020. december 11-én. A Nemzeti Népegészségügyi Központ buszai is segítik a koronavírus-gyanús esetek kiszűrését. MTI/Szigetváry Zsolt
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A 2023-as szilveszter sem múlt el nyomtalanul, rövid időn belül több halálos lakástűz is történt. Nem lehetett már segíteni az áldozatokon, így 2024 első áldozatai lettek, mialatt a tűzoltók más helyszíneken is folyamatosan munkában voltak, többek között a tűzijátékozások miatt, amiknek megvannak a maga veszélyei.

Sajnálatos módon a kiskorúak közül is kerültek kórházba alkoholmérgezéssel. Az Infostart az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivőjére, Győrfi Pálra hivatkozva számolt be arról, hogy 206 embert szállítottak kórházba a mentők túlzott alkoholfogyasztás miatt. A 206 ember közül 28-an kiskorúak voltak, még a 18. életévüket sem töltötték be.

A pirotechnika okozta sérülések sem maradtak el, országszerte 14 esetben riasztották emiatt a mentőket. Kéz, arc és szemsérüléseket kellett ellátniuk a mentősöknek a helyszíneken, halálos áldozatról nem érkezett jelentés.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.