Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Gulyás Gergely reagált Toni Kroos nyilatkozatára

A magyar miniszter is beszédes nyilatkozatot adott Toni Kroos, a német legenda nyilatkozatára, aki az Európa-bajnokságon vonult vissza.

...svg content...Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezetõ miniszter (j) és Vitályos Eszter kormányszóvivõ a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2024. július 8-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Európa

Szabó Kata

Szerkesztő

Az, ami jelenleg Németországban zajlik a migrációval, nemcsak szimplán aggasztó, hanem rendkívül veszélyes is lehet. Egyre többen ábrándulnak ki az országból emiatt, össze sem lehet hasonlítani a mostani képet a 10 évvel ezelőttivel.

Ezzel együtt láthatjuk, milyen szélsőséges támadások zajlanak az országban. Toni Kroos, aki a német válogatott valaha volt egyik legjobb középpályása, egy ideje nem Németországban él, amit nem tud bánni a jelenlegi helyzet miatt, főleg a lánya kapcsán, akit erősen féltene elengedni egy estére a szülőföldjén egy nagyvárosban. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

A Real Madridtól visszavonult legenda azt mondta, Németországban már nem az a hely, ami 10 éve volt, amikor elköltöztek onnan a madridi szerződése miatt. Ennek kapcsán tették fel a kérdést Gulyás Gergely minisztereknek a hétfői Kormányinfó alatt, miszerint mit gondol Kroos véleményéről. „Nehéz vitatkozni ezzel az állítással.” – reagált beszédesen a magyar miniszter.

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.

Elutazott Párizsba a magyar úszóválogatott, Milák viszont nem tartott velük

A szövetségi kapitány mondta el, hogy a 200 méteres pillangóúszás olimpiai bajnoka miért maradt itthon egyelőre.

Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Annak ellenére, hogy több mint 2000 külföldi embercsempészt engedtek szabadon, a magyar büntetés-végrehajtási intézetek kapacitása továbbra is teljes kihasználtságon van.