Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,20 Ft
Euró
394,99 Ft
Font
467,35 Ft
Bitcoin
68,333 $

Konyhafőnök VIP: Németh Kristófnál betelt a pohár Görög Zita hangneme miatt, tőlük volt hangos a konyha

A híres színésznél is van egy határ, nagyon elege lett abból a hangnemből, amit a társa megengedett magának.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hasonló volt az eset, mint pár adással ezelőtt, amikor Szandi és Zita kapott össze egymással. Akkor az énekesnő kérte ki magának azt, ahogy a modell és színésznő beszélt vele, felment nála a pumpa emiatt.

A helyzet megismétlődött, csak ezúttal Kristóf volt a másik főszereplő, és mint azt a videóban is látni, hallani, nem volt épp kellemes a hangulat. Kristóf később felvette a kesztyűt, amit nem bánt meg. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

„Úgy gondolom, eljött bennem a pont, amikor picit felment bennem a pumpa. Úgy éreztem, Zita kizárólag engem irányít a konyhában, amivel nincsen probléma, hogy a két lány nálam végzi a dolgokat.”

A hangnem azonban nem tetszett neki, és azt mondta, nem akart szó nélkül elmenni emellett, ennél ő tapasztaltabb és idősebb. Ide-oda mentek a káromkodások a két sztár között, a feszültség pedig egyre nagyobb lett.

Lapozó: 1 2

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.