Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,70 Ft
Euró
395,98 Ft
Font
468,80 Ft
Bitcoin
61,266 $

A legolcsóbb Galaxy S24 készülékek is megkapják az iPhone 15 Pro legnagyobb újítását

A legfrissebb információk szerint a Samsung az alapmodelleknél is elérhetővé teszi azt, amit az Apple csak a csúcsmodellek esetében.

...svg content...Fotó: Unsplash/Filip Baotić
Mobil

Szabó Kata

Szerkesztő

Az iPhone 15 Pro és Pro Max után a Samsung is úgy döntött, hogy titániumot használ a jövő év elejére tervezett következő Galaxy S24-sorozat keretéhez. A koreai gyártó ezen választását már hónapok óta feltételezik, mindez pedig ahhoz is hozzájárul majd, hogy a Galaxy S24 és Galaxy S24+ oldalsó élei laposabbá válnak.

Külön érdekesség, hogy a titánium alkalmazásáról szóló pletykák kezdetben csak a felső kategóriát célozták meg, a legújabb információk azonban mindhárom okostelefon esetében erre a választásra utalnak. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

Nyilvánvalóan továbbra is csak pletykákról van szó, még akkor is, ha az azt közlő, Revegnus néven ismert szivárogtató többnyire megbízhatónak tekinthető.

Marad a korábbi dizájn

Az elmúlt hetekben mindhárom Galaxy S24-ről készültek már renderképek, amelyek lehetővé tették, hogy megvizsgáljuk a fő tervezési jellemzőket, ezek alapján pedig drasztikus megjelenésbeli változásra nem igazán számíthatunk.

A Galaxy S24 ugyan várhatóan valamivel magasabb és kevésbé széles lesz, mint a Galaxy S23, méretei körülbelül 147 x 70,5 x 7,6 mm-ben kerülhetnek rögzítésre a korábbi 146,3 x 70,9 x 7,6 mm-es méretekkel szemben, ám mindez esztétikailag nem sok különbséget jelent majd, főleg, hogy a hírek szerint a kamerák és a LED-es villanófény elhelyezése is változatlan marad.

Korábbi hírek is azt a verziót támasztották alá, hogy túl nagy újításokra nem érdemes majd számítani az alapmodellek esetében, ugyanis könnyen elképzelhető, hogy az egyetlen lényeges újítást a titán keret mellett a kijelző fényerejében kell majd keresni.