Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,851 $

Friss információk láttak napvilágot a CoD-széria jövőjével kapcsolatban

Ennek pedig a játékostábor egy része örülni fog, mások kevésbé.

Fotó: Activision
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Az Insider Gaming értesülései szerint az idei cím, melyet még nem jelentettek be, a Black Ops Gulf War lesz. Azon játékosok azonban, akik kritikákkal illették a Modern Warfare III open-world küldetéseit, nagyon fognak haragudni az Activisionre, ugyanis a legfrissebb értesülések szerint a fejlesztő nemhogy nem veszi ki, de duplázni fog.

A Call of Duty-rajongók bizonyára emlékeznek arra, hogy a 2023-as Modern Warfare III-ban néhány kampányküldetés nyitott volt, ezzel lehetővé téve a játékosok számára, hogy a célokat többféle módon teljesítsék. Ezeket a küldetéseket a Modern Warfare III-ban Open Combat Missionsnek nevezték el, és nem mindenki tetszését nyerték el. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A lap úgy tudja, hogy a következő CoD-ban is visszatérnek ezek a küldetések, sőt: ezekben az open-world küldetésekben a játékos és csapata egy olyan térképen nyomul majd, amely „inkább hasonlít a Far Cry-hoz”, mint amit eddig láthattunk a Call of Duty kampányküldetésekben. Állítólag földi járművekkel lehet majd közlekedni, és lesz egy fast-travel rendszer is.

Állítólag a Raven Software vezeti a Black Ops Gulf War pletykált kampányának fejlesztését, a Treyarch pedig állítólag a multiplayerért és a Zombiesért felel. A lap jelentésében megjegyezte, a népszerű Black Ops-karakter, Adler squadmate-ként szerepel majd a kampányban.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.