Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,064 $

A franchise történetének legnagyobb csapata dolgozik az új Battlefielden

Nem bízzák a véletlenre, hatalmas csapat dolgozik az új címen.

...svg content...EA
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK
#ea

Az Eurogamer szúrta ki, hogy az EA vezérigazgatója, Andrew Wilson elárulta, jelenleg a franchise történetének legnagyobb Battlefield-csapata dolgozik a közelgő új címen. Wilson a hét elején az EA 2024-es pénzügyi év végét lezáró beszámolójának keretében beszélt arról, hogy mi lesz a Battlefield sorsa:

„Csapataink meghallgatták a közösséget, értékes tanulságokat vontak le, és a jövő felé haladnak. A Motive a legmodernebb Frostbite technológiával és lenyűgöző történetmeséléssel felfegyverkezve csatlakozik a DICE-hoz, a Criterionhoz és a Ripple Effecthez, hogy felépítsük a Battlefield univerzumot az összekapcsolt többjátékos és egyjátékos élményeken keresztül.” Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Mint ismert, a Motive Studios a múlt hónapban jelentette be, hogy mostantól a Battlefield-en dolgozik, az FPS-franchise csapatának munkáját pedig a 2023-as Dead Space vezető fejlesztői felügyelik. Fontos megjegyezni, hogy a Motive emellett folytatja az Iron Man-játék fejlesztését is.

Az év elején érkezett több jelentés is annak kapcsán, hogy a következő Battlefieldben lesz egy ingyenesen játszható battle royale mód is, melyet a Ripple Effect készített.

Az FPS-franchise következő címe legkorábban 2025-ben érkezik, és még mindig nincs hivatalos neve. Tavaly augusztusban azonban Wilson annyit elárulta a rajongóknak, hogy a következő Battlefield a franchise „újragondolása” lesz.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.