Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Gyengélkedve zárta a hetet a forint

A kora reggeli jegyzéshez képest és a hét eleji jegyzéshez képest is gyengült a magyar valuta péntek estére.

Fotó: Depositphotos
Gazdaság

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az MTI közlése szerint nem volt túl jó napja a forintnak pénteken: a kora reggeli jegyzéséhez képest is gyengült és a hetet is gyengébben fejezte be a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon. Este 6 óra előtt 393,69 forinton jegyezték az eurót a kora reggeli 392,63 forint után.

Eközben a dollár jegyzése 363,67 forintra emelkedett 363,10-ről, a svájci franké pedig 411,03 forintra ment fel 410,47 forintról. A hétfői kezdéshez képest is gyengült a magyar valuta: 1,2 százalékkal az euró és a dollár ellenében egyaránt, valamint 0,7 százalékkal a svájci frankkal szemben. Soron kívül Karsai Dániel állapota rohamosan romlik

Az év eleji kezdésnél a svájci frankkal szemben a forint 0,4 százalékkal erősebben áll, de 2,7 százalékkal gyengébben az euróval és 4,7 százalékkal gyengébben a dollárral szemben.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.

Karsai Dániel állapota rohamosan romlik

Karsai Péter szerint testvére beszédképességét nem veszítette el teljesen, de sajnos már a szövegek diktálása is túlságosan fárasztó számára, ezért őt és barátjukat kérte meg, hogy számoljanak be helyette az aktuális eseményekről.