Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,175 $

Gyengüléssel indította a forint a pénteket

Nem kezdte túl jól a napot a forint pénteken, de hosszú a nap a devizapiacon.

Fotó: Unsplash/Nicholas Cappello
Gazdaság

Takács Petra

Szerkesztő

Gyengült péntek reggelre a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben. Az eurót péntek reggel hét órakor 381,95 forinton jegyezték az előző esti 381,68 forint után.

A dollár jegyzése 354,25 forintra emelkedett 353,57 forintról, a svájci franké pedig 404,68 forintra 403,71-ről. Péntek reggeli jegyzésén a forint 0,5 százalékkal áll gyengébben a heti kezdésnél az euróval, 1,8 százalékkal gyengébben a dollárral és 1,1 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Az év eleje óta a forint 4,4 százalékkal erősödött az euró, 5,1 százalékkal a dollárral szemben és 0,2 százalékkal gyengült a svájci frank ellenében.

(MTI)

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.

Így lehet a legkönnyebben sikert elérni egy állásinterjún

Ezek a csillagjegyek nagy esélyekkel indulnak, hiszen olyan tulajdonságokkal bírnak, amelyekkel azonnal előnybe kerülnek. A jó hír, hogy ezeket más is el tudja sajátítani, csak pár dolgot kell észben tartani.