Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,69 Ft
Euró
393,73 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
66,506 $

Összekapta magát a forint, erősödéssel zárta a csütörtököt

Erősödött a magyar valuta csütörtök estére.

Fotó: Depositphotos
Gazdaság

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az MTI közlése szerint a forint erősödött csütörtökön a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon: az eurót este fél hétkor 390,89 forinton jegyezték a kora reggeli 392,67 forint után, a dollár jegyzése 359,81 forintra ment le 362,08 forintról, a svájci franké pedig 398,00 forintra 400,94-ről.

A forint csütörtök esti jegyzésén 0,7 százalékkal áll erősebben a hét eleji kezdésnél az euróval szemben és másfél százalékkal erősödött mind a dollár, mind a svájci frank ellenében. Az év eleji kezdéshez képest két százalékkal áll gyengébben a forint az euróval szemben, három és fél százalékkal gyengébben a dollár ellenében, illetve három és fél százalék nyereségre tett szert a svájci frankkal szemben. Soron kívül Helyszíni fotókon a Vácnál történt baleset, teljes útzár az M2-es autóúton

Csalás miatt folyik nyomozás az Exit Travel ellen, egy dühös ügyfél festékszóróval üzent a cégnek

Az Exit Travel dunaszerdahelyi irodájának ablakát dekorálta ki valaki egy egyértelmű üzenettel.

Érkezik egy újítás a Chrome-ba, sokan szeretni fogják

Számos fejlesztést kapott a böngésző az elmúlt időszakban, és most egy újabb, az időnként szinte mindenki által használt PDF-ek aláírásával kapcsolatos funkció bevezetése is várható.