Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,91 Ft
Euró
393,05 Ft
Font
457,08 Ft
Bitcoin
66,595 $

Nem találta a helyét a magyar valuta, vegyesen mozgott csütörtökön

A hetet összességében azonban erősödéssel zárta a forint.

Fotó: Depositphotos
Gazdaság

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az MTI közlése szerint csütörtökön vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest, ugyanakkor a kereskedési szünnappal rövidített hetet erősödéssel fejezi be. Az eurót este hat órakor 394,00 forinton jegyezték a kora reggeli 394,73 forint után, a dollár jegyzése 364,79 forintra emelkedett 364,65 forintról, a svájci franké pedig 405,23-re 403,29 forintról.

Csütörtök esti jegyzésén a forint 0,8 százalékkal áll erősebben a hétfői kezdésnél az euróval és a dollárral szemben és egy százalékkal erősebben a svájci frank ellenében. A forint havi eredménye így 0,4 százalék gyengülés az euróval és a dollárral szemben, de 1,3 százalék nyereségre tett szert a svájci frank ellenében. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

A beszámolóból az is kiderült, hogy az év eleje óta a forint 2,8 százalékot gyengült az euróval szemben, 5,0 százalékot veszített a dollár ellenében, és 1,7 százalékkal áll erősebben a svájci frankkal szemben.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.

Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Több mint 43 ezer négyzetméterrel bővülhet a Samsung gödi akkumulátorgyára, a fejlesztést nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűnek nyilvánították.