Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,36 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
67,989 $

Folytatódik az M0-s burkolatfelújítása, újabb szakaszos sávzárás várható

Újabb szakaszos sávlezárásra érdemes készülni, jövő hét keddtől.

...svg content...Fotó: Wikimedia Commons/Globetrotter19 A kép illusztráció.
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Burkolatfelújítási munkálatok miatt újabb szakaszos sávzárás várható 2023. október 24-e, kedd déltől az M0-s autóút M3-as autópálya és 11-es főút közötti szakaszán.

2023. október 24-27. közötti időszakban, keddtől péntekig az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán az M2-es autóúti csomópontot megelőző szakaszon a középső sávot lezárják a forgalom elől a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei. A korlátozás nem akadályozza az érintett szakaszon az autóútra történő fel- és onnan történő lehajtást.

2023. október 24-28. közötti időszakban, keddtől szombatig az M0-s autóút M4-es autóút felé vezető oldalán az M2-es autóút és az M3-as autópálya csomópontjai közötti szakaszon a középső sávot zárják le a szakemberek. A korlátozás nem akadályozza az érintett szakaszon az autóútra történő fel- és onnan történő lehajtást.

2023. október 27-én, pénteken az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán az M2-es autóúti csomópontot megelőző szakaszon a külső sávot zárják le. A korlátozás nem akadályozza az érintett szakaszon autóútra történő fel- és onnan történő lehajtást.

Forrás Útinform

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt

Vitézy Dávid: nem lesz örökké miniszter Lázár János

Az LMP jelöltje szerint biztosan nem ő nyerné meg a „ki van a legjobban Lázár Jánossal” versenyt, de azt gondolja, hogy a politikus Budapest-ellenes politikája visszaüthet.