18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Drámai és megrázó felvételek a halálos ferihegyi taxibalesetről

A videóban azt is látni, ahogyan küzdenek az egyik sérült életéért, aki feltehetően az a nő volt, akit már nem lehetett megmenteni.

...svg content...Fotó: Összeroncsolódott személyautó és taxi a ferihegyi repülőtérre vezető úton, a Határ útnál 2023. június 6-ra virradóan. A balesetben egy nő a helyszínen meghalt, többen megsérültek. MTI/Mihádák Zoltán
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Időről időre halálos baleset helyszínévé válik a ferihegyi repülőtérre vezető út. Legutóbb egy nő vesztette életét a balesetben, akinek olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy még csak kórházba sem tudták szállítani.

A tűzoltók két embert emeltek ki az egyik járműből, ami minden bizonnyal az összeroncsolódott fehér színű autó volt. Egy ember súlyosan, négyen pedig könnyebben sérültek meg, az áldozat korát egyelőre nem közölték. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Alább a helyszínen készült drámai felvételek láthatóak, többek között egy újraélesztési kísérlet is. A mentők mindent megtettek azért, hogy a nő életben maradjon, de túlságosan súlyosak voltak a sérülései.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.