Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

Féltékeny lett, vasalóval bántalmazta élettársát egy budapesti férfi

Később olyan brutális módon bántalmazta élettársát, hogy életveszélyes állapotban szállították kórházba, s meg is kellett műteni az áldozatot.

...svg content...Fotó: Unsplash/Claudia Soraya
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Fővárosi Főügyészség sajtóközleménye szerint börtönbüntetésre számíthat az a fővárosi férfi, aki több alkalommal is bántalmazta élettársát, egyszer pedig egy vasalóval esett neki. A vádirat szerint a férfi és a sértett 25 éve ismerték egymást, többször párkapcsolatban éltek. 2022 végén ismét kapcsolatot kezdtek, majd 2023 februárjában összeköltöztek egy XX. kerületi lakásban.

Mindketten napi szinten fogyasztottak alkoholt, majd 2023. március 31-én ismét együtt italoztak a lakásban. Az este folyamán a férfi összeveszett élettársával, mivel szerinte a nő más férfiakkal is beszélgetett üzenetküldő alkalmazáson keresztül. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

A férfi agressziója fizikai bántalmazásba torkollott, s a veszekedés során a férfi felkapott egy vasalót, amivel fejen ütötte élettársát, majd látva a földre zuhanó, és erősen vérző nőt, mentőt hívott hozzá. A nő 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de az eszközre és a támadott testtájékra tekintettel akár súlyos sérülést is szenvedhetett volna.

Alig telt el pár nap, 2023. április 2-án, a lakásban, a férfi ismét féltékeny lett, és az este során többször bántalmazta élettársát. A nő másnap annyira rosszul lett, hogy a férfi kórházba vitte, ahol az életveszélyes állapotú sértettet megműtötték.

A Fővárosi Főügyészség a jelenleg távoltartás hatálya alatt álló férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével és súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja. A főügyészség a vádlottal szemben halmazati büntetésként végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta.