Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

Fejszével akart nekirontani a politikusoknak a parlamentben egy fiatal férfi

A szlovák Nemzeti Tanács pozsonyi épületébe egy fiatal férfi szeretett volna betörni, szerencsére azonban a biztonsági őrök időben leállították.

Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az egykori parlamenti képviselő, Ján Marosz vette észre először, hogy a parlament épületének bejáratánál szerda délután három óra tájékán egy fiatal férfi jelent meg, majd néhány perccel később egy hatalmas fejszével a kezében határozott léptekkel a folyosó felé tartott.

Marosz szerint a láthatóan kábítószer vagy alkohol befolyása alatt lévő férfi az ajtónál húzta elő táskájából a fejszét, miközben azt kiabálta, hogy a politikusok tönkretették az életét, semmije se maradt, és a bíróság már úgyis elítélte, ezért neki teljesen mindegy. Soron kívül Vitézy Dávid: nem lesz örökké miniszter Lázár János

Az Aktuality.sk hírportál információi szerint a férfire időben lecsaptak a biztonsági őrök, ezért senki sem szenvedett sérüléseket. Nemcsak fejszét, hanem egy nagyobb kést is találtak a táskájában, ezért komolyabb tragédia is történhetett volna, ha nem intézkednek a rendfenntartók.

„Ez a srác éppen egy nagyot szeretett volna hajítani a szekercéjével a Nemzeti Tanács épületében. A profi kidobóembereknek köszönhetően hamar hatástalanították őt” – írta az ex-képviselő a Facebook-oldalán.

A házelnök, Boris Kollár hozzátette, a kidobók már akkor felfigyeltek a furcsán viselkedő férfira, amint a parlament felé közeledett, ezért szinte azonnal reagálni tudtak rá.

Szlovákiában egyébként nagy a feszültség a lakosság körében, a kormányfő ugyanis a második országos antigénteszt után további lezárásokat és korlátozásokat lengetett be, ami szöges ellentétben állt korábbi kijelentésével, miszerint oldhatnak a zárlaton még tavasz előtt.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt