Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

Fejbe lőtte magát otthonában egy nagyatádi fiú, vélhetően orosz rulett közben

Sokkoló hírek érkeztek Somogy vármegyéből.

...svg content...Fotó: Unsplash/Tom Def
Baleset

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Somogy vármegyei hírportál közlése szerint vélhetően orosz rulett közben, saját otthonában lőhette magát fejbe egy nagyatádi fiú. Információik szerint az orosz rulett egy internetes chatszobában zajlott, s édesanyja fedezte fel a fiatal fiú holttestét, amikor benyitott a szobájába.

A nagyatádi iskola honlapja, a KSZC Dráva Völgye Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiuma és közösségi oldala már napok óta egy elsötétített megemlékezést tartalmaz róla. A tragédia március utolsó napjaiban történt, s mind a barcsiak, mind pedig a nagyatádiak életét felforgatta.

A portál érdeklődésére a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata azt válaszolta, hogy a haláleset körülményeit a nagyatádi rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

A sonline.hu értesülései szerint a rendőrségre már korábban is érkeztek hasonló információk az orosz rulett játékról. Úgy tudni, az elhunyt fiatal édesapja vadász, akinek engedélyei és az otthoni fegyvertartás körülményei is szabályosak voltak. Jelenleg azt vizsgálják, hogyan juthatott hozzá a fiú apja fegyverszekrényének kulcsához.