Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,36 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
67,989 $

Lehengerlő Fásy Zsüli formája, nagyon szexi

Fásy Ádám különösen büszke lehet a lányra, sokat fejlődött és rendkívül látványos a formája, ami rengeteg nőnek jelenthet motivációt.

...svg content...Fotó: Instagram/Fásy Zsüliett
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sok sztár már egészen fiatalon bemutatta a gyermekeit, bár akkoriban még igen más volt a világ, és a közösségi média sem létezett. Manapság ezzel sokkal óvatosabbnak kell lennünk, mert az emberek egy része már a közösségi médián keresztül is nagyon durva és bántó tud lenni.

Ma más gyereknek lenni, mint akkor és azóta a sztárok gyermekeik is felnőttek. Jó példa erre Gáspár Evelin és Fásy Zsüli, akiket sok esztendővel ezelőtt még igen fiatalon ismerhettek meg a nézők, rajongók. Soron kívül Cristiano Ronaldo megint történelmet írt a szaúdi ligában

Egyesek pedig igen sértő szavakkal illették őket. Közben olyannyira felnőttek, hogy kész nőként jelentek meg a médiában, ráadásul nem is akárhogyan, amire joggal lehetnek maximálisan büszkék, ideértve a családjukat is.

Oczella Eszter megmutatta, milyen egy tökéletesen kerek fenék

Mindketten remek formába kerültek, és egyenesen lenyűgözik a követőket, akik általában szóhoz sem jutnak. Zsüli is kezd aktívvá válni, és ha igazán ráérez erre a világra, sokkal népszerűbb lehet, mint azt gondolná.

Lapozó: 1 2

Megint besült Észak-Korea kémműholdjának fellövése, felrobbant a rakéta

Nem sokkal azután, hogy Észak-Korea fellőtte a következő kémműholdját, újabb gondok akadtak vele.