Clouds
21 Budapest
Dollár
360,12 Ft
Euró
390,39 Ft
Font
444,83 Ft
Bitcoin
23,050 $

Lehengerlő Fásy Zsüli formája, nagyon szexi

Fotó: Instagram/Fásy Zsüliett
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Fásy Ádám különösen büszke lehet a lányra, sokat fejlődött és rendkívül látványos a formája, ami rengeteg nőnek jelenthet motivációt.

Sok sztár már egészen fiatalon bemutatta a gyermekeit, bár akkoriban még igen más volt a világ, és a közösségi média sem létezett. Manapság ezzel sokkal óvatosabbnak kell lennünk, mert az emberek egy része már a közösségi médián keresztül is nagyon durva és bántó tud lenni.

Soron kívül Tizennégy, a tikriti mészárláshoz köthető személy kivégzésére készül Irak

Ma más gyereknek lenni, mint akkor és azóta a sztárok gyermekeik is felnőttek. Jó példa erre Gáspár Evelin és Fásy Zsüli, akiket sok esztendővel ezelőtt még igen fiatalon ismerhettek meg a nézők, rajongók.

Egyesek pedig igen sértő szavakkal illették őket. Közben olyannyira felnőttek, hogy kész nőként jelentek meg a médiában, ráadásul nem is akárhogyan, amire joggal lehetnek maximálisan büszkék, ideértve a családjukat is.

Oczella Eszter megmutatta, milyen egy tökéletesen kerek fenék

Mindketten remek formába kerültek, és egyenesen lenyűgözik a követőket, akik általában szóhoz sem jutnak. Zsüli is kezd aktívvá válni, és ha igazán ráérez erre a világra, sokkal népszerűbb lehet, mint azt gondolná.

Lapozó: 1 2