Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,28 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
57,362 $

Ezeknek a feltételeknek kell megfelelni a lottónyeremény átvételéhez

Nem elég a nyerőszámok eltalálása.

Budapest, 2020. január 3. A Szerencsejáték Zrt. sorsolási mûsora, a SzerencseSzombat megújult stúdiója a Fortuna Stúdióban, a budapesti Pólus Centerben 2020. január 3-án. Január 4-tõl megújult tartalommal és látványvilággal debütál a képernyõkön a SzerencseSzombat. További változás, hogy 2020-ban a hatos lottó sorsolása is átkerül a Duna Televízió csatornájára, így a különbözõ lottójátékok sorsolása egy helyen lesz látható. MTI/Máthé Zoltán
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, a 17. héten megtartott ötös lottó sorsoláson ketten is örülhettek a főnyereménynek, és még az osztozkodással is 2,3 milliárd forint üti a szerencsés játékosok markát.

De mit is kell tenni ahhoz, hogy valaki milliárdosnak mondhassa magát – azon kívül persze, hogy a megfelelő számokat játssza meg? Nem úgy működik ugyanis, hogy kisétálunk a Szerencsejáték Zrt-től egy bőrönd pénzzel. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Volt már olyan, hogy nem jelentkeztek a főnyereményért

Mint azt a Pénzcentrum megírta, a sorsolás napjától számítva 90 napja van a nyertesnek jelentkezni az úgynevezett „nagynyertes-vonalon”. Ezt követően a Szerencsejáték Zrt. ellenőrzi a bejelentés valódiságát.

Amint ez megtörtént, jöhet a személyes találkozó, amint beazonosítják a nyertes szelvényt, ezután indulhat meg a kifizetési eljárás. Lényeges, hogy a szerencsés játékos magyarországi folyószámlával rendelkezzen, hiszen a nagy nyeremények kifizetése átutalással történik.

Legutóbb 2018-ban fordult elő olyan eset, hogy senki nem jelentkezett a főnyereményért. Akkor 1,688 milliárd forint úszott el.