Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,96 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,16 Ft
Bitcoin
61,483 $

Exatlon: több néző is nagyon kiakadt azon, hogy Dóri és Gréti kibeszélte a bajnokokat

Várható volt, hogy több nézőnek ez a fajta viselkedés nem fog beleférni, és oda is szóltak nekik a közösségi médiás felületen keresztül.

Fotó: Instagram/Szente Gréti
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Többeknek nem volt túl szimpatikus, amit Dóri és Gréti csinált, amikor Lucáról, valamint Izáról kezdett el beszélni. Közben jókat nevettek, ami csak tetézte az ellenszenvet a nézők egy részében, akik el is mondták a véleményüket.

Érdekes volt mindezt látni, noha pár héttel ezelőtt pontosan Exatlon-Viktor akadt ki azon, hogy kibeszélik a háta mögött. Ő is ott ült a beszélgetésénél, de nem szólt közbe, hogy ne beszéljék ki a bajnokokat, akik nyilván nem tudnak reagálni erre, mert még csak nem is tudhatnak a beszélgetésről. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

Nem egy nézőnél telt be a pohár és mondták el a véleményüket. Voltak, akik keményen odaszóltak, mivel szerintük Dóri és Gréti ezzel egyértelműen átlépett egy határt. Az jól látszik, hogy Gréti nagyon Dóri pártjára állt, ami sokaknak nem tetszik.

„Mennyire nem szeretem, ha kibeszélik az emberek a másikat a hátuk mögött. Csupa jóindulatú kihívó…. Hajrá Bajnokok!”

„Bunkók vagytok kihívók!!! Csak kigúnyolni tudjátok a bajnokokat ,szégyelljétek magatokat !!(Dóra , Gréta ,Viktor)”

„Ez gusztustalan volt részükről!!!! Dóri jobb, ha csendben marad, Grétike pláne, mert ő párbajozott volna!!!! Viktor meg no komment ! Ocsmány egy triumvirátus!”

Exatlon: Zsófi elárulta, miért volt annyira gyenge az első héten

„A kihívók messziről nem ismerik a sportszerűséget. Az ellenfél tiszteletéről már nem is beszélve. Gréti csalódás, egyértelműen felvette a Viktor-Dóri páros stílusát. Egyre gusztustalanabb a kihívó csapat. Szörnyű”

„Gréti a mai nappal kimutatta foga fehérét, azzal, hogy elkezdett Daniról, Izáról véleményezni, hogyan szurkolnak. Kárérte, ugyanolyan lesz, mint Durcika volt. Amíg ő nem jött, alig volt kibeszélés, szépen beszéltek egymásról Bajnokok – Kihívók. Miatta most elkezdődik a gúnyolódás, közben teszi magát Viktornak.”

„Az a lényeg, hogy Grétit nem zavarja a két logopédus-pozitív Anna és Dorottya beszédstílusa… Micsoda ellenszenves hármas”

„Ez aztán a szép viselkedés… Nem csoda, hogy ők nem bajnokok”

„Azért elég szemét módon nyilatkoznak. Náluk Anna hogy üvölt, azt nem veszik észre? Gréti már Dóri 2. Túl sokat képzel magáról.”

„Dórika mennyire egyszerű, szegény”

„Ők fikázzák Lucát, Dóri mit csinál, mikor nem nyer”

„Ez a Viktor nemrég még azon sértődött be, hogy kibeszélik a háta mögött. És most ez mi?”

Kiesett a Manchester City és az Arsenal a Bajnokok Ligájából

Az Arsenal már a rendes játékidőn belül kiesett a Bajnokok Ligájából a Bayern München ellen, addig a Manchester City és a Real Madrid hosszabbítást játszott.