Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,77 Ft
Euró
384,62 Ft
Font
451,20 Ft
Bitcoin
67,067 $

Erősen felhős keddünk lesz, záporokra is érdemes készülni

Noha akár 21 fok is lehet kedden, zivatarokra és záporokra is érdemes készülni a nap folyamán; délelőtt pedig ködös időre érdemes készülni.

...svg content...Fotó: Unsplash/Kristin Brown
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnap északnyugat felől tovább szakadozik, vékonyodik a felhőzet, a Kisalföldön akár több órára is kisüthet a nap, míg keleten estig erősen felhős vagy borult idő valószínű.

A csapadékzóna súlypontja kelet felé helyeződik át, estig a legtöbb helyen megszűnik a csapadék. Estétől a derült tájakon nagy területen sűrű köd, illetve rétegfelhőzet képződik, majd hajnalban a Dunántúlon erősen megnövekszik a felhőzet. Soron kívül Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

A déli megyék fölé estétől záporok, zivatarok sodródhatnak. Kedd délelőtt a köd, illetve rétegfelhőzet nagyrészt feloszlik, alapvetően erősen felhős idő várható időszakos szakadozásokkal, vékonyodásokkal.

Délelőtt kisebb záporok helyenként kialakulhatnak, de a csapadék nagy része a déli óráktól nyugat felől érkezik, és többfelé előfordulhat eső, zápor, helyenként zivatar. A nyugatias szél a Dunántúlon és az Alföldön többször megélénkül, olykor megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 8 és 14 fok között valószínű, azonban az északi völgyekben ennél egy-két fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden általában 16 és 21 fok között várható, de a Kisalföldön ennél hűvösebb lehet.

Szijjártó Péter elmondása szerint egyetlen magyar ügynök sincs veszélyben

Szijjártó Péter egy bulvárlap kérdéseire válaszolt.

Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

Magyar Péter valódi vitát szeretne, csakhogy a kormány semmilyen formában nem hajlandó képviseltetni magát ezen eseményeken.

A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

A 24.hu friss cikke szerint olyan törvénymódosítást fogadott el a parlament, mely lehetővé teszi, hogy két lépcsőben a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Gránit Bankhoz szervezzék ki a Diákhitel Központ ügyfeleit. A Diákhitel Központ tagad.