Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,819 $

Érdekes újítással debütálhat a Xiaomi 13

Noha a Xiaomi még nem fejezte be a 12-es sorozat különböző változatainak gyártását, a pletykák szerint a 13-as család november közepén ennek ellenére is megérkezik.

...svg content...Fotó: Xiaomi
Mobil

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

A Xiaomi 13 a Snapdragon 8 rendszerchip második-generációs verziójával és kijelző alatti ujjlenyomat-olvasóval kerülhet majd bemutatásra, ám, itt érkezhet egy csavar, ugyanis a hírek szerint nem a csúcsmodellek ultrahangos technológiáját veti majd be a gyártó.

Úgy tudni ugyanis, hogy a gyártó az ujjlenyomat-felismerő optikai szenzoros változatának kifejlesztésén dolgozik, amit a 13-as sorozat egyik nagy újításának szán a vállalat. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Amellett, hogy igyekeznek nagyobb biztonságot nyújtani, a Xiaomi optimalizálja a leolvasási sebességet, a feloldási animációt és a haptikus, vagyis rezgő visszajelzést is.

Bár sokan csodálkozhatnak, hogy az ujjlenyomat-olvasó kapcsán miért egy gyengébbnek tartott technológia használatát vizsgálja a gyártó, a válasz valójában egyszerű, ugyanis a vállalat így szeretne spórolni.

A Xiaomi 13-as sorozata az olyan újdonságok használata miatt, mint például a Samsung által fejlesztett új kijelző, vagy akár az UFS 4.0 memória, már így is épp eléggé drága lesz, emiatt pedig fontos lehet, hogy bizonyos pontokon faragni tudjanak az árból.

Noha a Xiaomi egyelőre nem árult el részleteket a bemutatóról, a hírek szerint a csúcsmodellek bejelentésére az idei év utolsó negyedévében, valószínűleg november vagy december környékén kerül sor.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A MÁV-Volán-csoport megerősítette, a nagy hőségre való tekintettel folytatják a vízosztást a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon.