Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Epic Games Store: két szuper címet is behúzhatsz ingyen a jövő héten

Csütörtökön megjelent az ingyenesen megszerezhető címek új listája, ám az is kiderült, hogy mire számíthatunk április 25-én.

...svg content...Fotó: Epic Games
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, az Epic Games Store felhasználói minden héten új ingyenes játékokat igényelhetnek, s bár a legtöbbször bőséges előzetes értesítést kapnak, amikor arról van szó, hogy milyen ingyenes játékokkal bővíthetik digitális könyvtárukat, az is előfordul, hogy az Epic váratlan ingyenes játékkal lepi meg a felhasználókat.

Az Epic Games Store ingyenes játékai az április 25. és május 2. közötti héten az Industria és a Lisa: The Definitive Edition lesznek. Jelenleg pedig az Epic Games Store felhasználói két ingyenes játékot igényelhetnek, noha csak egyik került előzetesen bejelentésre a múlt hét folyamán. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Mostantól április 25-ig az Epic Games Store felhasználói ingyenesen igényelhetik a The Big Con-t, valamint az Epic Dragon Shimmerscale Packot a Town of Salem 2 című ingyenes játékhoz. A Town of Salem 2 ingyenes ajándéka kellemes meglepetésként érhet néhány Epic Games Store-felhasználót, mivel nem a szokásos időpontban hullt le róla a lepel.

Most pedig íme a lista az ingyenesen behúzható címekről:

  • The Big Con (április 18. – április 25.)
  • Town of Salem 2 Epic Dragon Shimmerscale Pack (április 18. – április 25.)
  • Industria (április 25. – május 2.)
  • Lisa: The Definitive Edition (április 25. – május 2.)