Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,896 $

Enyhüléssel indul a február, akár 10 fok is lehet csütörtökön

Napsütésből már kevesebb jut, érdemes előkészíteni az esernyőket.

Fotó: Unsplash/Anandu Vinod
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Szerdán este átmenetileg még csökken a felhőzet, éjszaka azonban ismét megnövekszik a felhőtakaró, csütörtök délelőttől pedig már csak egyre kevesebb helyen bukkan elő a nap. Délutánig néhol előfordulhat csapadék is, ám többnyire csak gyengébb intenzitású esőre számíthatunk – írta előrejelzésében a Hungaromet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -5 és +1 fok között alakulhat, a hidegebb tájakon még előfordulhat kisebb havazás, ónos eső. Nappal további enyhülés várható, 4 és 10 fok között alakulnak a maximumok. Estétől fokozatosan csökkenni kezd a felhőzet, a csapadék is megszűnik.

A légmozgás délelőttig országszerte gyenge marad, majd az északnyugati szél egyre nagyobb területen erősödik meg. Pénteken már ismét többfelé számíthatunk napsütésre, a hétvége azonban ismét borús, ám meglehetősen enyhe lehet, tartósan 10 fok fölött alakulhat a legmagasabb nappali hőmérséklet.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.