Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,85 Ft
Euró
393,32 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
66,832 $

Emberrablásból gyilkosság – 15 és 17 éves fiúk az elkövetők

Újabb sokkoló gyilkossági ügy látott napvilágot.

Fotó: Unsplash/Shahzin Shajid A kép illusztráció.
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP jelentése szerint a helyi rendőrség számolt be arról, hogy két tinédzser fiút tartóztattak le és emeltek vádat ellenük egy 21 éves férfi meggyilkolása kapcsán, akinek holttestét Utah megye egy távoli sivatagi területén találták meg. A Taylorsville-i rendőrkapitányság sajtóközleményében megosztotta, az áldozatot utoljára vasárnap látták élve.

Az áldozat, a 21 éves Alex Francót legutóbb vasárnap látták szemtanúk, ahogy beszáll egy fehér Jeep Libertybe. A szemtanúk elmondása szerint egy lövést hallottak, majd az autó elhajtott a helyszínről. A rendőrség hétfőn meg is találta az autót, melyről bebizonyosodott, hogy ezt használták az emberrabláshoz. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Később aztán a nyomozás a két tizenéves gyanúsított letartóztatásához vezetett. A rendőrség közlése szerint Franco holttestén csupán egyetlen, lőtt sebnek tűnő sérülést találtak. Noha a rendőrség úgy véli, a felelősöket letartóztatták, nem tartják kizártnak, hogy mások is jelen lehettek az emberölés során. A nyomozás továbbra is folyamatban van az ügyben.

Tóth Gabit gyakrabban említették az online médiában tavaly, mint Szoboszlai Dominiket

Pedig a magyar klasszis labdarúgó nem kis eredményeket ért el, s nemzetközi szinten is hatalmas népszerűségre tett szert.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.