Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Nagy erőkkel keresnek egy 26 éves nyírpilisi nőt, január óta nem találják

A Nyírbátori Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri az eltűnt nő felkutatásában.

Fotó: police.hu
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Nyírbátori Rendőrkapitányság a police.hu oldalon közzétett felhívásában számolt be arról, hogy körözési eljárást folytat Balogh Anna 26 éves nyírpilisi lakos eltűnése miatt.

Tájékoztatásuk szerint a keresett nő 2024. január 29-én nyírpilisi tartózkodási helyéről gyalog indult el a településen élő egyik rokonához, ahová nem érkezett meg s azóta isismeretlen helyen tartózkodik, magáról életjelet nem adott. A felkutatására, illetve jelenlegi tartózkodási helyének megállapítására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Fotó policehu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Nyírbátori Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.